Om os

Kært barn har mange navne hedder det som bekendt....

 

Frøkenankers.dk ejes af mig, Lone Anker Rasmussen, som flere måske kender fra gabrielles.dk og UNIKUM, som jeg har også har været ejer af.

Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle fortsætte indenfor branchen, men jeg har haft svært ved at slippe det helt.
Derfor har jeg oprettet denne webshop, hvor vi sælger de skønne møbler og flot interiør fra danske Chic Antique.
De har et bredt og rigtigt interessant sortiment af høj kvalitet til samtlige rum i boligen.

Der er flere årlige kollektioner, som består af et mix indenfor flere stilarter med populære klassikere, Bestsellers og selvfølgelig en masse spændende nyheder. Stilen er typisk vintage og med udgangspunkt i fransk romantik, men vi har også møbler, der er mere rustikke og rå i udtrykket, som kan give lidt kant i indretnngen.

Det er altid en fornøjelse at besøge Chic Antiques fantastiske og indspirende showroom, og ikke mindst præsentere de nye kollektioner for vores kunder.

 

For os er det nemlig vigtigt at kunne give en god og personlig oplevelse, og ikke mindst byde på et varieret udvalg af høj kvalitet som kan inspirere dig til fornyelse i hjemmet i lige netop din personlige stil.

Det skal være nemt og ukompliceret at handle hos os, og derfor betaler vi fragten uanset, hvilket beløb, du handler for.

Vi glæder os til at tage hånd om din bestilling og sikre dig en hurtig og sikker levering med fri fragt.

Vi er klar med kyndig og personlig vejledning, så har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os
på telefon eller e-mail.

 

Du finder frkankers.dk på både FaceBook og Instagram, så følg os meget gerne der. Så får du hurtigt indblik i nyheder og vores dagligdag.

 

Tak fordi du læste med.


Lone - indehaver
Frøken Ankers